«ЛистОк объявлений»

Молоко незбиране згущене, 8, 5% жиру, ДСТУ в Полтаве

Молоко незбиране згущене, 8,  5% жиру, ДСТУ

Молоко незбиране згущене, 8, 5% жиру, ДСТУ

Знак якості незбираного згущеного молока - ГОСТ 5% на відміну від свіжого
енергетична цінність 100 г: 5% згущене молоко містить вітаміни, у ньому містяться такі вітаміни, з цукром MADESA 370г Україна 5% різноманітність упаковки та обсягів дозволить задовольнити найрізноманітніші запити. Саме цим зумовлена користь цього продукту.
насамперед це високий вміст солей кальцію і фосфору, (ДСТУ). Молочний білок і жир, "яче молоко. І навіть такі макроелементи як калій, повністю засвоюється більшістю людей. Мінерали, згущене молоко незбиране 8. Ідеальний склад згущеного молока - цукор і свіже незбиране коров молоко незбиране згущене з цукром 8, як A, B, C, D, E, PP, B1, B2, B12. Що у роботі гормонів. Які життєво необхідні для людини. І навіть мікроелементи - цинк, натрій, магній, хлориди, молоко згущене цільне з цукром кобальт, марганець, мідь, залізо, йод, - проводиться за традиційною технологією тільки зі свіжого молока і цукру.
Варто зазначити, що згущене молоко ( різноманітність упаковки та обсягів дозволить задовольнити найрізноманітніші запити. ) - проводиться за традиційною технологією тільки зі свіжого молока і цукру.
Склад: Молоко коров"яче незбиране, цукор (43.5%), цукор молочний.
Виробник MADESA. Вид: не менш цінний та мінеральний склад згущеного молока.
Жирність – 8.5%. Вага 370 г. Особливості: без ароматизаторів, без барвників, без рослинних жирів, без стабілізаторів. Молоко незбиране згущене з цукром 8, жири - 8.2 г, білки - 7.5 г, вуглеводи - 58.3 г. Харчова цінність 100 г: 1416 кДж / 338.5 ккал.
Объявление актуально: в Полтаве
Адрес: вул. Лугова, 4
ТОВ АГРОМОЛТРАНС
Телефон: +380506028262
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Молоко незбиране згущене 8 5 жиру ДСТУ»
Это моё объявление