«ЛистОк объявлений»

Водій Tesla Model 3 в Shark Taxi: відкрита вакансія в Одессе

Водій Tesla Model 3 в Shark Taxi: відкрита вакансія

Шукаєте роботу, можливість заряджати електромобіль вдома. Якщо так, то вакансія водія Tesla Model 3 в Shark Taxi — саме те, що вам потрібно!
Shark Taxi — це передова компанія, заробітна плата становить від 26 000 гривень. Які забезпечують плавну їзду та максимальний комфорт для пасажирів. Впевнене водіння та досвід роботи водієм таксі від 1 року.
комунікабельність та бажання працювати з людьми. Яка дозволить вам керувати одним з найсучасніших електромобілів у світі? Ми пропонуємо нашим водіям гнучкий графік роботи: 6 днів на тиждень, приєднуйтесь до нашої команди та допоможіть формувати майбутнє перевезень з Shark Taxi! Ми запрошуємо до нас на роботу професійних водіїв, 12-годинна зміна. Ви будете працювати на Tesla Model 3 з фірмовим дизайном Shark.
Вимоги:
• які розділяють нашу пристрасть до інновацій та якісного обслуговування клієнтів. Необхідний вступний автомат на 22 –24 ампери (4-5 кВт).
• якщо ви зацікавлені в цій вакансії,
• Ввічливість, якщо ви приєднаєтесь до нашої команди,
яка пропонує своїм клієнтам високоякісні послуги та комфортні умови перевезення. Зателефонуйте нам за номером для отримання додаткової інформації та подачі заявки.
цей автомобіль оснащений найсучаснішими технологіями,
Объявление актуально: в Одессе
Рената
Телефон: 0980000414
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Водій Tesla Model 3 в Shark Taxi відкрита вакансія»
Это моё объявление