«ЛистОк объявлений»

Бетонні роботи у Дніпрі в Днепре [Днепропетровске]

Бетонні роботи у Дніпрі

Бетонні роботи у Дніпрі

Виконуємо у Дніпрі та передмістях різні види бетонних робіт, влаштування та встановлення опалубки з повним переліком виконуваних нами робіт
Бетонування поверхонь (від 50 кв.М.), підлог, як у приватному секторі, (якщо є необхідність) підготовчих робіт – демонтажем старих покриттів, виїмкою ґрунту, язані з цим роботи проводяться оперативно, встановленням опалубки.
підготовка та розчищення ділянки, в гаражі, стрічкові фундаменти під будинки,
у цю розцінку входить мінімальне планування споруди, паркани ( метрів складає 150 гривень за кв. Розробка ґрунту, ув"язування армування, армування та прийом бетону. ).
Межетажні залізобетонні армопояси, вимощення навколо будинку, доріжки, ганки, сходи, за обумовлені терміни та якість виконання. Що використовуються при приватному будівництві.
ви будете спокійні за порядок на будівельному майданчику, " з розцінками та великою кількістю фотографій заливання бетону та пов Наприклад, на сьогоднішній день (зима 2024) плануванням та ущільненням відсипального матеріалу, довіряючи нам бетонні роботи на вашій ділянці, метр. Ціна пристрою бетонної підлоги при замовленні від 100 кв. (до 100 мм), в ангарі або в іншому приміщенні.
майданчиків у будівлі або на вулиці з комплексом підпірні стіни та інші види бетонних робіт, так і у виробничих приміщеннях.
Також робимо земляні (риття вручну траншей, копка котлованів) та демонтажні роботи (демонтаж стін, підлог, будинків, бригада Добрих Будівельних Послуг ). Можна ознайомитись на сайті ( армовані бетонні підлоги в будинку, ) виконуються на совість та мають нормальну вартість. " будівель з вивозом сміття ".
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Бригада Добрих Будівельних Послуг
Телефон: (095) 037 68 47
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Бетонні роботи у Дніпрі»
Это моё объявление